Miért vagyok ennyire agresszív?
Figyelt kérdés
20 éves férfi vagyok, laza stílusú,családszerető, arra lennék kíváncsi hogy miért húzom fel magamat túlságosan olyasmin mind például hogy nem találom a napszemüvegemet vagy a sapkámat, már mások is kérdezték hogy miért csinálok ilyen nagy ügyet az ilyen apróságokból.2011. jún. 2. 23:40
1/12 anonim válasza:
Mert egy hisztis pi.csa vagy? :D
3/12 anonim válasza:
lehet nem szoktad hi pihenni magad rendesen,vagy nem tudom mi lehet még
4/12 A kérdező kommentje:
Az első két válaszolót interneten keresztül szétrúgnám ha lehetne.
2011. jún. 2. 23:57
5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszhoz meg annyit hogy lehet hogy van egy kis igazad.
2011. jún. 2. 23:59
6/12 anonim válasza:
Nem vagy megelégedve az életeddel. Frusztrált vagy. Ezt az első odamondásod is bizonyítja...Rendben kellene rakni a problémás területeket /ez lehet iskola, párkapcsolat, munka, közösségi kapcsolatok/
8/12 anonim válasza:
Na erről beszélek, egy kis pic.sa vagy.
9/12 anonim válasza:
sztem szexi. ez bizonyos szintig. mindenesetre ha állandósul akkor nem az, pláne ha már a környezeted is beszól. mennyit szoktál pihenni és úgy általában véve mennyire vagy elégedett az eddigi életeddel? szoktál sportolni, mivel lazítasz? hülyén hangzik, de volt már bnőd, intim kapcsolatod? én pl 6 hónapja nem szexeltem és sokszor vagyok tiszta ideg :D de pszt!
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!