Mit gondoltok, mi baja lehet az egyik tanulómnak?
Figyelt kérdés
Van egy tanulóm, aki szerintem pánikbeteg, ugyanis mániákusan nézi az óráját, mindig azzal van elfoglalva, hogy mikor lehetne menni haza. Nem lusta, sőt nagyon is jó feje van. Ő a legjobb tanuló az osztályában, fejben nagyon penge a srác, csak ez a hazameneteli mániája, meg hogy mindent előre eltervez állandóan. Pl. ő már azzal fogadott múlt héten csütörtökön, hogy mehetne-e ekkor vagy akkor meg, hogy a héten mehetne-e ekkor vagy akkor. Én elengedem mindig, mert tényleg nagyon rendes gyerek, de az a mániája nagyon idegesítő. Ti mit gondoltok, mi lehet ez?2011. jún. 1. 15:08
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy csak utál nálatok lenni, vagy nem találta meg a helyét. Esetleg barátnőjéhez siet, vagy valami dolga van.
Anno én akkor csináltam ilyet, mikor féltem osztálytársaimtól, so óra vége előtt összepakoltam, minden elraktam ami az utolsó tíz percben nem kellett, néztem az órám, amint a tanár befejezte, bevágtam a maradék holmim a táskámba és elsőnek kirohantam az osztályból, a suliból.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom a válaszolók hány százaléka pszichológus, de a diagnózisok felállítása és betegségcímkék ragasztgatása már nagyon megy nekik.
13/14 anonim válasza:
ha igaz, hogy "Mentálisan beteg" akkor én ezt OCD-nek tudnám be(obsessive-compulsive disorder)
általában az ilyen betegséggel rendelkező emberek, gyakran ellenőriznek dolgokat, és ha nem tudják leellenőrizni, bepánikolnak...
DE SOSEM MONDJUK EGY EMBERRE, HOGY MENTÁLIS BETEGSÉGE VAN, HA NINCS ORVOSILAG DIAGNOSZTIZÁLVA!!!
14/14 anonim válasza:
Igenis van köze hozzá, nagyon is jó, hogy törődik vele! A mai világban mindenki elmegy egymás mellett és maximum a felszínt látjuk vagy azt sem, a kérdező törődik a többi embertársával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!