Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezzel orvoshoz fordulnátok...

Ezzel orvoshoz fordulnátok vagy csak túllihegem és mindenkivel előfordul?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben úgy érzem teljesen kisiklott, tönkrement az életem, gyakran szorít a szívemnél, légszomjam van, túlcsordul bennem a düh, a tehetetlenség érzése és a keserűség, egyik pillanatban üvöltözni lenne kedvem és gyilkos gondolatok szállnak meg (ami gyorsan elszáll és csak a bűntudat marad), másik pillanatban örülnék ha meghalnék ( de ez is gyorsan elszáll).

Próbálom magam értelmesen lefoglalni, de nagyon nem úgy alakulnak a dolgok az életemben, ahogy kellenének (rossz házasság, kisiklott karrier, fogyatékos gyerek, zéró társasági élet)

Olyan ideges vagyok, hogy időről-időre elbőgöm magam.

Ez mindenkivel megesik, vagy érdemes lenne szakemberhez fordulnom? Nem szeretném kinevettetni magam a háziorvosnál mert ő tud beutalót adni szakrendelésre...., lehet hogy csak nehezen bírkózom meg a felnőtt-léttel?

2011. máj. 30. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi a foglalkozasod? nem lehet hogy a munkahelyed tett taccsra ennyire?
2012. máj. 28. 14:12
 12/15 A kérdező kommentje:

nem egy idegkímélő :-D Tanár vagyok.

De hamarabb gyanakodnék a rossz házasságomra vagy a fogyatékos gyerekemre, mint kiváltó ok :-(

2012. máj. 29. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem biztos, hogy kisiklott eletet elsz, lehet, hogy csak te erzed annak. Valoszinu arrol van szo, hogy maskepp alakultak a dolgok, mint ahogy eltervezted, es ezt nagyon nagy tragediakent eled meg. de sztem ez nem feltetlenul akkora baj.
2012. jún. 17. 12:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Most már jobban is vagyok. Sokat segít, hogy megtanultam meditálni, és számos stresszűző, problémamegoldó technikát tavaly óta.

2012. jún. 17. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
remek, orulok hogy sikerult helyrejonni
2012. jún. 21. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!