Ezzel orvoshoz fordulnátok vagy csak túllihegem és mindenkivel előfordul?
Az utóbbi időben úgy érzem teljesen kisiklott, tönkrement az életem, gyakran szorít a szívemnél, légszomjam van, túlcsordul bennem a düh, a tehetetlenség érzése és a keserűség, egyik pillanatban üvöltözni lenne kedvem és gyilkos gondolatok szállnak meg (ami gyorsan elszáll és csak a bűntudat marad), másik pillanatban örülnék ha meghalnék ( de ez is gyorsan elszáll).
Próbálom magam értelmesen lefoglalni, de nagyon nem úgy alakulnak a dolgok az életemben, ahogy kellenének (rossz házasság, kisiklott karrier, fogyatékos gyerek, zéró társasági élet)
Olyan ideges vagyok, hogy időről-időre elbőgöm magam.
Ez mindenkivel megesik, vagy érdemes lenne szakemberhez fordulnom? Nem szeretném kinevettetni magam a háziorvosnál mert ő tud beutalót adni szakrendelésre...., lehet hogy csak nehezen bírkózom meg a felnőtt-léttel?
nem egy idegkímélő :-D Tanár vagyok.
De hamarabb gyanakodnék a rossz házasságomra vagy a fogyatékos gyerekemre, mint kiváltó ok :-(
Köszönöm.
Most már jobban is vagyok. Sokat segít, hogy megtanultam meditálni, és számos stresszűző, problémamegoldó technikát tavaly óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!