A pszichiáter tényleg nem beszélget mélyre hatóan, hanem inkább gyógyszert ír?
Figyelt kérdés
Viszont a pszichológus kibeszéltet a probléma gyökerét keresi ? És segít valahogy azt helyrerakni ?2011. máj. 26. 15:56
11/13 anonim válasza:
Az én pszihiáterem mindég beszélget velem és arra törekszik, hogy megoldjuk a problémámat. A gyógyszerre meg vannak esetek amikor szükség van. Lehet, hogy nem mindegyik orvos ilyen rendes, nekem szerencsém van.
12/13 homo ludensz válasza:
Azt mondod idegen embernek mondod el a problémát?? Akkor ha lehet válassz egy számodra közelinek vélt, neked szimpatikusnak tűnő pszichiátert akit orvosi titoktartás kötelez és amit elmondasz az köztetek marad. A psziché /lélek/ sajnos nem egy törött csont és sokkal időigényesebb helyrerakni.
13/13 anonim válasza:
A jó pszichiáter beszélget, ha kell, más problémánál meg főleg egy kontroll vizsgálat esetén már csak felírja a gyógyszert. Például nekem a migrén megelőzésére szedett tablettát. Megmondom, hogy jól vagyok, örülünk neki, és ennyi. De ha problémám volna, biztos meghallgatna, legalábbis látom, hogy másokkal hosszasan foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!