Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ezek ellen?

Mit tegyek ezek ellen?

Figyelt kérdés
Egyfolytában stresszes, ideges vagyok.Iskolában van, amikor nem tudok koncentrálni az órára, vagy van, amikor nagyon fáradt vagyok, pedig rendesen időben lefeküdtem.ÉS szokott lenni hogy felkelek, és nagyon szédülök, majdnem hogy elesek.12 éves lány vagyok, sok minden miatt aggódom, az mostanában is elég sok kellemetlen élmény történt velem, és ezek miatt is ideges vagyok.Sok minden miatt ki tudok borulni, és csak utána veszem észre hogy hiába.Mit tegyek?Legyszives segítsetek, tudom a problémáimat nem tudjatok megoldani, viszont leírnátok hogy hogy ne legyek ideges ingerlékeny stb?Köszönöm szépen minden válaszolónak.
2011. máj. 26. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van iskolapszichológus nálatok, keresd fel, ő személyesen tud segíteni.
2011. máj. 26. 15:41
 2/9 A kérdező kommentje:
sajnos nincs :( és a szüleim se engednek pszichológushoz :(
2011. máj. 26. 18:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, es elfelejtettem leirni hogy szokott remegni a kezem.Ma is..
2011. máj. 26. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Van valami olyan dolog ami tudod hogy zavar magadban?Testileg vagy lelkileg?vagy tudod hogy mi miatt történtek a kellemetlen dolgok mostanában?
2011. máj. 27. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
csak azért kérdezem,mert ha tudatában vagy valaminek,akkor talán tudsz is magadon segíteni..Abban az esetben,ha máshoz nem fordulhatsz..
2011. máj. 27. 15:03
 6/9 A kérdező kommentje:
igen tudom milyen rossz dolgok történnek velem, és eddig is próbáltam segíteni magamon, de most ugyérzem fel adtam...a szüleim ha fel hozom a témát hogy idegbeteg vagyok és tiszta hülye meg minden akkor meg modnják hogy azonnal hagyjam abba stb...:(
2011. máj. 27. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Kezdj el rendszeresen sportolni és helyre fogsz jönni. 20 perc aktív sport felér egy antidepresszánssal.
2011. máj. 28. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
hát nem vagyok orvos, de lehet depressziós vagy, kamaszkorban előfordul, meg az hogy szédülsz az sok mindentől lehet, lehet vashiányos vagy vagy nem tom
2011. máj. 29. 20:15
 9/9 anonim válasza:

Egyelek meg, 12 évesen ennyi problémád van? Mint egy felnőttnek... Szerintem is menj el sportolni, vagy valamit mozogj! Én is ha kicsit ideges vagyok, vagy takarítok otthon vagy elmegyek futni, vagy tornázok, vagy a kedvenc zenéimet hallgatom! Ha szomorú vagyok meséket szoktam nézni! 25 évesen képzeld, mesével gyógyítom magam! :) Ez egyáltalán nem ciki!! Szerintem vagy te olyan kis ügyes és talpraesett, hogy megold a kis problémáidat, vagy itt az oldalon biztos lesznek olyanok, akik jó tanácsokat fognak neked adni, ha esetleg a szüleid nem hallgatnak meg! Én tudod mit csináltam 12 évesen, amikor úgy éreztem ellenem van a világ, vagy szomorú voltam? Naplót kezdtem el írni! Hidd el, gyógyító ereje van! Viszont kis szívem, ha fizikailag is problémák vannak, akkor igenis menj el dokihoz, mondd el neki, amit nekünk, biztos fog segíteni!! De a naplóírás tök jó dolog!! Nekem jót tett! Van biciklid? Menj el biciklizni, itt a jó idő! Rajzolni szeretsz? Kezdj el ruhákat tervezni! Olvass sokat! CSAK NE ÜLJ EGÉSZ NAP A GÉP ELŐTT MERT KOCKA ALAKÚ LESZ A FEJED!! :)

Szerintem a legjobb, amit tehetsz írj naplót és kezdj el táncolni! Ha nincs suli, ahol táncot tanítanak, akkor otthon gyakorolj! A tánc nekem életet mentett!!! :) Képzeld, én videoklipekből tanultam meg táncolni, mert az öt tesóm mellett, nem fért bele a keretbe a táncsuli... :( De ettől függetlenül akartam és szerettem!

Remélem tudtam segíteni!

Ne bánkódj, leszel te még nagyon nagyon boldog!! És kívánom is!!

Nah vigyázz magadra! Hellóbelló. :D

2011. máj. 30. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!