A frontin mennyi idő múlva hat, és meddig van meg a hatása?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 20:26
11/17 lui7013 válasza:
Nekem a Frontin 0.5 bevált. Tartós vagy ideiglenes stressz,illetve hirtelen stressz hatását nagyon jól oldja. Tudni kell hozzá,én elég gyorsan fel tudok pörögni,főleg ha hirtelen stressz hatás ér. Nekem bevált.A "Valeriana",próbáltam,de nálam inkább amolyan tessék-lássék hatást váltott ki.Sajnos nekem ki tudja miért mindig a legerősebb gyógyszerek hatottak....többnyire. A Frontinnak van egy olyan mellékhatása,hogy hozzá lehet szokni.Én most a reggel 1 szem 0.5-t szedem és egész nap semmit.....Ezt próbálom.Van,amikor be jön van,amikor nem....Nekem be vált.Tudom,le kellene állnom vele szép lassan,de majd ha a sötét felhők elmennek......Ha nem kell semmi stressz helyzettel számolnom.....
17/17 anonim válasza:
En is szedem panikzavarra 0.25 napi 3-4 szemet. Nagyon jo cucc. Kellemesen erzem magam tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!