Érdekes kérdés. Szerintem a kollektív tudattalan képes érdekes dolgokat prudukálni.
De írnál bővebben a kérdésedről?
2011. máj. 21. 14:26
3/11 anonim válasza:
Ha létezhet is, valószínűleg egypetéjű ikreknél lehetne ilyen deformáció, az abszolút hihető és elképzelhető lenne, nemde?
2011. máj. 21. 15:45
4/11 anonim válasza:
Ezoterikus gondolkodók szerint igen: egy lélek több testben is megszülethet (bár a lélek ebben az esetben nem azonos a tudattal).
Amúgy skizofrén embereket gyakran foglakoztat efféle kérdés, vagyis ha valaki ezt éli át (hangsúlyozom, nem gondolkodik rajta, hanem tapasztalatként éli meg), amit írtál, akkor valószínűleg nem fordított, hanem valódi skizofrén :). Esetleg vmilyen drog hatása alatt áll.
2011. máj. 21. 18:59
5/11 anonim válasza:
nem hinném:)
de szerintem te kevered a skizofréniát a többszörös személyiséggel.
2011. máj. 21. 20:41
6/11 anonim válasza:
kollektíva? ha van akkor se lehetne fordított skizofréniának nevezni mert a skizofrénia nem csak tudathasadást jelent.
szerintem létezhet, csak kell valami összeköttetés.
2011. máj. 21. 21:45
7/11 anonim válasza:
Elgondolkodtató amit írtok. Én kevés dolgot tartok kizártnak és kevés dolgot utasítok el. Ennek meglétét sem tartom kizárhatónak, bár a kollektív tudattalan már "bizonyított" tényező, aminek természetesen nincs köze semmilyen pszichés kórképhez.
2011. máj. 22. 10:16
8/11 anonim válasza:
hát az hogy haverommal ijjesztően egyformák vagyunk...de szerintem a jövőben (márha nem cseszik el a világot, és gépek leszünk) akkore programozás lehet egyforma
2011. máj. 22. 11:58
9/11 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 21:45
a vászod tetszik a "kapcsolat" miatt,nekez megse fordult a fejemben.
2011. máj. 23. 13:48
10/11 anonim válasza:
a skizofrénia nem egyenlő a többszörös személyiséggel, de szerintem amire te gondolsz olyan pszichológiai értelemben nincs, maximum ezoterikusban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!