Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baj vele? :S

Mi lehet a baj vele? :S

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (fiú) aki nagyon furcsa nekem .. az anyukájával és a nővérével él együtt és egyszerűen sokkot kap ha rátartunk egy kamerát.. (vagy elkezd sírni vagy összeszidja a mindenét) például : Egy Angol bemutatóra vitt az o.fő. minket, és jött egy kamerás erre a fiúk nagyba elkezdtek hülyéskedni hogy miket fognak csinálni a kamera előtt és a fiú meg elkezd dumálni hogy odamegy azt lerugdossa a kamerást, meg látszik hogy remeg, mindjárt elsírja magát..(és persze utána egyből mondta a tanárnak hogy őt nemérdekli, nem fog fellépni) egyébként nagyon nagy a lexikális tudása , viszonylag jó tanuló .. szal nincs vele baj..nemtom mi lehet vele... ha valaki tudja érthetően elmagyarázná nekem lécci? :DD
2011. máj. 20. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én arra tippelek, hogy kiskorában esetleg meztelenül fotózták és ezek maradandó sérüléseket hagytak benne, de ez nem biztos, lehet más oka is.
2011. máj. 20. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán csúnyának tartja magát. Hidd el ez elég ok arra, hogy ilyen legyen. Nem gondolod?:/
2011. máj. 20. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kamerafóbiája van. Úgy tűnik ilyen is van...
2011. máj. 20. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy kamerafóbiás :"D Nem hinném hogy csúnyának tartja magát. mert önbizalma az van szal..
2011. máj. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!