Tapasztalatok a Sertralin Sandoz hangulatjavítóról? Gyengébb, mint a Cymbalta?
22:43 kissé fanyar stílusod nem tántorít el, mert tudod, miről beszélsz, köszönöm a válaszodat! Mindent elmondtam a dokinak, megyek is majd hozzá pszichoterápiára beszélgetni. Esetleg meg tudnád mondani, mert nekem a betegtájékoztatóból nem derül ki, hogy mire adják a Cymbaltát és mire ezt a gyógyszert? A doki felvetette, hogy adja-e ismét a Cymbaltát, de mivel egy idő után már nem használt úgy, mint eleinte, inkább újat kértem.
Előre is köszi a válaszodat!
Inkább olyan felpörgött, teszek - veszek állapotba fogsz kerülni az elején, aztán ez normalizálódik, és simán csak jobb lesz a hangulatod. Én még nem dolgozom, de tanulni tudtam mellette!
Egyébként ebből is látszik, hogy mennyire különbözünk mi, emberek, hogy van akinél minden mellékhatása kijött, van akinél meg semmi.:)
23:19 köszi a válaszodat!
Szerintem az a borzasztó, hogy a népesség fele ilyen sz*rokon él. Én egyszer abbahagytam, de be kell látnom, hogy nélküle nem megy. Meg kell egy pszichoterapeuta, mert egyedül nem tudom megoldani, meg barátokkal se.
Egyébként a Cymbaltától én is olyan felpörgött lettem, hogy lemázoltam az ablakkereteket, szépítgettem, felújítgattam a lakást. Viszont agyilag... totál leépített. Az elvonási tünetek meg... horror volt! Be kell látnom, valami dilibogyóra szükségem van. Sajnos.
"Az aggódás kognitív tünet, mely gyakran rejtve marad a vizsgáló orvos előtt, ha nem tudja, mire kérdezzen rá. A betegek gyakran szégyenlik aggódásukat és az azzal járó ingerlékenységet; e két tünet gyakran sodorja őket konfliktusba - akaratuk ellenére - pont azokkal, akik miatt a legjobban aggódnak."
Kedves kérdező!
Ha az orvos valamiért ( mert ő a szakember) nem látja rendesen a kórképet, vagy az előző gyógyszer nem volt megfelelő valami miatt, ráadásul még gyomorpanaszokat is okozott, akkor írják fel ezt a Cymbaltát. Azért, ha belegondolsz, az orvos tkp. lutrizik, amikor az 50000 szer közül választ neked egyet, kettőt. Mert mindíg fennáll az a lehetőség, hogy a beteg nem mond igazat, sőt szándékosan kicsinyíti a betegségét. A Rivotrilt ki írta fel neked? Vagy találtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!