Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért baj ha zárkózott vagyok?

Miért baj ha zárkózott vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, több éves párkapcsolattal, egyetlen egy jó barátnővel. Ha ők ketten bevisznek egy társaságba, jól érzem magam, azok akik régebb óta ismernek szeretnek. De magamtól osztályban nehezen barátkozom. Mindenki a saját öröméről, bánatáról, pasijáról, csajáról beszél, de én egyszerűen cikinek érzem idegeneket zaklatni ilyen dolgokkal. Hiába osztálytársaim, még is idegeneknek érzem őket és nem olyan típusok, akik nekem "bejönnek". Ugyanakkor, ha vadidegen környezetben vagyok, akkor simán ismerkedek :D Mindenki, különböző mértékben, de extrovertált- nekem nem jön be ez hangos stílus és ezért furának is tartanak.
2011. máj. 16. 18:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
"hisz nem beszél senkivel"- ez csak az osztályra igaz, de mivel velük töltöm a legtöbb időt ezért ez elég baj. Mint mondtam, mindketten extrovertáltak, így nem vagyok hermetikusan elzárva a külvilágtól.
2011. máj. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!