Barátommal összevesztem, beszedett 7 levél xanaxot és eltűnt. Mi lesz vele? Ivott is előtte.
Hát nem tudom...
Én egyszer vettem be xanaxot, akkor se direkt. Fájt a hasam, és egy munkatársamtól kértem fájdalomcsillapítót, nem tudtam, hogy az xanax. Este vettem egy csokilikőrt (!) megittam a felét. Aludtam kb. 16-18 órát, amikor felkeltem nagyon rosszul voltam, nem emlékeztem semmire. Hánytam, fájt mindenem. Pedig csak csokilikőrt ittam.
Hova ment? Hogy hogy eltűnt?
7 levél az nagyon sok ...
0.5 már kiüt saját tapasztalat
Am túladagolni nem lehet elvileg de ha sokat szed be akkor gyomormosásra számíthat ...
Nyilván ez attól is függ, mekkora emberről beszélünk, milyen a mája, mit ivott, stb.
A Xanax alkohollal azt eredményezi, hogy mindkettőnek erősebben kijön a hatása. Szerintem kihányta egyébként, de ha nem, akkor elájult és alszik.
Mindenesetre, ha megkerül, akkor irány a pszichiáter, mert ez nem normális hozzáállás, semmilyen problémához vagy veszekedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!