Van annak pszichológiai jelentősége, hogy még mindig plüssállatokkal alszom (18 éves)?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit jelent?2011. máj. 11. 15:34
11/16 anonim válasza:
Én 49 éves vagyok, és sokszor alszom plüss állatokkal.Ja, és még mentálhigiénikus is vagyok, és a férjem is velem alszik, sőt meséket is szokott írni, legtöbbször a plüss állatok által ihletetten.
12/16 anonim válasza:
Nekem is vannak az ágyamban plüssállatok, de nem zavarna, ha nem lennének ott... csak nincs hely máshol. Egy róka is van. :-)
16/F
13/16 anonim válasza:
Ezért nagyon kedvellek Titeket!!!
14/16 anonim válasza:
Nekem igazi macska van az ágyamban, szerintem nem tudnék nélküle aludni :)
16/16 anonim válasza:
en is 18 vagyok, plussokkel alszom, olelgetem is oket, ha pluss nincs akkor van parna, takaro, vagy a baratom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!