Betegségtől való félelem okozhat a fejben villanó, áramütésszerü érzést, ami pár másodpercig tart csak?
Figyelt kérdés
Ilyen villanások vannak a fejemben,közben mintha a fülemnél szoritana,pár hónapja van hogy hetekig nem érzem,aztán előjön megint,és tart pár napig.Sajnos hypohonder is vagyok,félek a betegségektől,és hogy valami bajom lesz.Voltam nemrég neurológusnál,ő mindent rendben talált.2011. máj. 10. 12:53
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnyugtattatok legalább.Aférjem mindig azt mondja,ha bajom lenne,fél év alatt már súlyosbodott volna,meg lenne más tünet is,ezzel is nyugtatgattam magam.Amúgy régen sosem volt ilyen bajom,a szülés után jött ki.
2011. máj. 10. 13:43
12/14 anonim válasza:
Alváshiány okozza. Hosszú ideig tartó rövidebb alvásoknál jelentkezhet. Pár hónap rendes kialvás után javul vagy elmúlik.
13/14 anonim válasza:
Nekem is egy hete vannak ezek a villámcsapás effektek a fejemben, néha lesugárzik az ujjaimba is. Sertralin megvonása után jelentkezett nálam, szedek magne-b6 ot, de azt hiszem fel kell turbóznom b-komplexxel és omega3-al, mert naponta akár több százszor is áramütés járja at a fejem. Remélem enyhül, mert azt írják, hogy az első héten a leggkellemetlenebbek az elvonási tünetek. Én nem félek tőle, mert tudom mitől van, csak eléggé zavaró ha órákig tart. A neurológus nem fog találni ilyen esetben semmit, mert ezek pszichés alapon vannak. De ha valaki pszichiáterhez kerül, az SSRI antidepresszánstól óvakodjon! Vagy vállalja be, hogy élete végéig szedi.
14/14 JuDo5 válasza:
Sziasztok! Lehet tudni azóta ki hogy alakult?
Nekem most van ilyen 5 hónapja és én is minden vizsgálaton túl vagyok Stimulotont írtak fel 3 hete, hogy idegi alapú, engem megijeszt mindig nagyon, mert sokat kell vezetnem gyerekekkel oviba, suliba. Eddig néha jobb néha pedig ugyanolyan mint volt Eléggé el vagyok keseredve emiatt és nincs túl sok életkedvem. Barátnőm halála hozta elő ez valószínű, nagyon egybeesett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!