Nem találom a helyem a világban. Talán ez az élet nem nekem való?
Nagyon sokszor próbáltam boldog és elégedett lenni. Néha sikerült. Pár napra, max pár hétre. Aztán mindig kezdődik előről... Szinte utálom magamat, tükörbe nézni, nem tudom magam elfogadni. Eleinte nem értettem hogy más emberek miért többek nálam és miért rajongja körül őket mindenki, most meg már úgy vagyok vele hogy nálam mindenki jobb.
Egy olyan testben vagyok ami fizikailag rohadt gyenge, szellemileg meg nagyon indulatos és energikus vagyok. Sőt talán túl sokat is akarok a testemtől, valami természetfeletti erőt akarok, vagy valamit amivel végre kitűnhetek az emberek közül, és beleőrülök mert tudom hogy ez lehetetlen. Már csak abban reménykedek hogy van valahol egy másik világ ahol ez lehetséges és ha meghalok ott születek meg.
Egy biztos, nem tudom sehogysem elfogadni önmagam, sem belül sem kívül... Teljesen reménytelen. Tudom, hogy örülnöm kéne annak ami nekem jutott, az életnek stb, és értékelném is, de nem megy sehogysem... :(((
A testeden és a képességeiden NEM tudsz változtatni!!!!!! NEM fogsz gondolatolvasó lenni, nem nőnek szárnyaid egyszerre a semmiből, vagy ha igen az emberek mutánsnak fognak nézni és bedugnak valami kísérletes laborba ahol úgy fognak rád nézni mint valami ufóra és cseppet sem lesz kellemes!!!! (tapasztalat, bár a dolog közel sem olyan drámai)
Ha a sarkadra akarsz állni hajrá! Szurkolok!
10:42 vagyok
20:36 ez nem igaz
csupán valós, elérhető dolgokat kell kitűzni célnak
és aki más, az valóban csak addig élvezi, amíg nem szállnak rá a "normálisak". rengeteg marvel képregényt kell olvasni, vagy filmeket nézni, azok foglalkoznak ilyen témákkal. de már egy egyszerű celebnek is nagyon más élete van.
20:36 vok.
Bocs tényleg sarkosan fogalmaztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!