Milyen mértékű hatást tapasztaltatok a Neuroptimmal kapcsolatban? Megéri az árát?
Én most keztem el 3 napja szedni nagyon szkeptikus voltam a tabletta felé de nekem nem erősített fel semmit sőt még ki nem jelentem de megkockáztatom hogy jobban érzem magam néha.
Generalizálsz szorongásom van több mint 2 éve.
A Neuroptim étrendkiegészítő. NEM vizsgálják be laborban az összetételét, mindössze bevisznek egy dobozzal az engedélyeztető hatóságnak, egy használati utasítással. A hatóság, csupán a formai részét vizsgálja(mi szerepel a használati utasításon, illetve a csomagoláson. Semmilyen vizsgálat, tapasztalat nincs vele.
Míg a gyógyszernek minősített vénynélküli készítmények(OGYI számmal rendelkezők)számos klinikai vizsgálattal rendelkeznek. Egyszóval, ezek a MEGBÍZHATÓ készítmények. Válasz ezek közül :-)
Több is van, ha kifejezetten szorongás oldás a cél jó a Remotív extra, a forgalmazó oldalán a szakértőjük válaszol a kérdéseidre. Íme a link:
Köszönöm a válaszokat!
Bár majdnem 4 év telt el a kérdés feltevése óta, és szerencsére rengeteg pozitív változás történt azóta (gyógyszerek nélkül), de attól még online a téma, továbbra is jól jönnek a válaszok. Az utolsó válaszolónak köszönöm a felvilágosítást, ezt így konkrétan nem tudtam, de sejtettem, hogy nincs mögötte annyi vizsgálat és hosszú engedélyeztetési eljárás, mint a gyógyszerek esetében.
Általánosságban még mindig a komoly életmódváltás és (nem gyógyszeres) terápia a javaslatom a pszichés problémák kezelésére, de persze aki komoly gondokkal küzd, és tényleg szüksége van gyógyszerekre, annak nyilván nem mondom azt, hogy ne szedje.
A lényeg, hogy köszönöm az új válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!