Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mértékű hatást tapaszta...

Milyen mértékű hatást tapasztaltatok a Neuroptimmal kapcsolatban? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan írjon, aki használta vagy szakértő!

2009. márc. 10. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát ezek szerint senki nem használta, mert nem válaszoltak neked.kulonben én is kíváncsi volnék rá, mert éppen a napokban jártam az oldalukon, bár a depire való diétával, nem egészen értek egyet és néha ok is ellentmondásba keverednek.viszont néztem a neuroptim osszetevoit és elég jó dolgok vannak benne /pl. a withania onmagában is egy indiai elixír "csodanovény"/, ártani semmi esetre nem fog ha kipróbálod .én is gondolkodom rajta, de én szlovákiai vagyok és nem tudom , hogy ide szállítanak-e.
2009. márc. 11. 00:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy drága. Ha tudnám, hogy milyen jó, az más lenne, de így bizonytalan vagyok. Persze egyszer kipróbálhatom, hátha...
2009. márc. 11. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
miért akarod szedni, depressziós vagy?
2009. márc. 11. 22:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, de vannak a normálisnál erősebb szorongásos tüneteim, és sokat idegeskedem olyan dolgokon, amiken nem kéne. Nem mint megoldás akarom szedni, csak kíváncsi voltam, hátha segíthet (igen, más módszereket is kipróbáltam/kipróbálok).
2009. márc. 11. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
miket próbáltál már?
2009. márc. 12. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Próbáltam a Hovát. Valóban nyugtató hatású, de természetellenes az érzés, ahogy hat, és nyugodtabban szorongok. :) A Neuroptim nem egy nyugtató, mások a hatóanyagai...

Pszichiáterhez egyébként járok. Ő nem akar gyógyszerekkel tömni, és egyetértek vele. A problémám akkora, hogy gyógyszer nem kell, de hozzá járnom mindenképpen.

Amit még próbáltam, az az agykontroll. Ez segít is, csak jelenleg nem eléggé.

Úgy tudom, hogy a Neuroptim nem igazán gyógyszer, nem antidepresszáns, senem nyugtató.

Ha pozitív véleményeket kapok róla, megkérdezem az orvosomat, és aztán döntök. Mert érdekes dolgokat olvastam, de nem hiszek el mindent egyből.

2009. márc. 13. 21:55
 7/13 anonim válasza:
87%
Én a Neuroptimtól még erősebb szorongásos tüneteket produkáltam,pl. éjjel erős szívdobogás,fulladás.Szóval kifejezetten rosszabbul lettem.Beszéltem Brandenburg Gézával is,aki a neuroptim weboldalt felügyeleli és ő képviseli itt a szert.Azt állította,én egy Marsról jött ember vagyok,mert még soha,senkinek nem okozott panaszt.Persze a beérkezett olvasói leveleket is ő cenzúrázza és milyen érdekes,hogy az oldalra csak pozitív hatások és dicsérő szavak kerülnek fel.
2009. márc. 15. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
az a baj ezekkel a "táplálékkiegészítokkel", hogy ezeknek is lehetnek "mellékhatásai" ugyanúgy , mint a gyógyszereknek /és vannak is , csak ugyebár minden "biznisz" és elfelejtik feltuntetni, sot a hozzászólásokban, véleményekben is csak a pozítívaknak adnak helyet.minden arról szól, hogy minél tobbet vegyél valamibol, lehet az kaja, pia , gyógyszer vagy kiegészíto a "betétekrol nem is beszélve.én nemrég fedeztem fel a neuroptim oldalát /jó , hogy írtad a mellékhatását/, de már elsore is tobb ellentmondást fedeztem fel a cikkeikben./az egyik helyen azt írják, hogy mindenféle húst lehet enni és a gabonafélék tiltottak a másikon pedig éppen azt, hogy gabonaféléket egyunk./
2009. márc. 17. 18:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Ilyet biztos nem fogok venni. Ennyit nem ér meg egy próba...
2009. márc. 17. 21:25
 10/13 anonim válasza:
Szia.en kb egy hete kezdtem el szedni a neuroptimot,de sajna nalam is olyan erzes mintha azota rosszabbul lennek.sot van olyan tunetem is ami eddig nem volt.magyarbol hozattam mivel en is szlovakiai vagyok es ahhoz hogy kiprobald eleg draga.17euro
2012. máj. 1. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!