Akiknek testi tünetekkel jár a szorongás, van hogy váltják egymást a tünetek?
Nekem is váltakozik. Általában a hasam fáj,néha enyhébben, néha olyan szinten,hogy a mellkasomba is sugárzik és fel sem bírok állni. Amikor megpróbáltam nem foglalkozni vele,lett egy pánikroham szerű valamim (szorító mellkas,nehézlégzés, szapora szívverés, stb). De szokott hőemelkedésem lenni, hányingerem, szédülés, meg ilyesmi finomságok. Természetesen én is voltam már kardiológustól kezdve szemészig, bőrgyógyász,belgyógyász, stb..és mindene negatív, szóval egyértelműen pszichés.
22/L
A létező összes tünetet produkálhatja sajnos.:) Csak pszichológus segíthetne rajta,vagy legalább enyhítheti, és ritkábban lenének ilyenek. Ajánlják még a jógát,ami nagyon hatásos,de nekem arra sajnos nincs időm (tanulok,dolgozok,háztartást vezetek, nagymamámat gondozom). Ha neked van időd rá,kipróbálhatod, állítólag tényleg nagyon jó!
22/L
Szia!
Tudsz skype-on is beszélni hozzád hasonlóan egy cipőben járt emberekkel ,akik már gyógyultak.
Nézz szét itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!