Folytonos soha nem enyhülő hiányérzet?
Folyton úgy érzem hogy valami hiányzik, hogy valamit elfelejtettem, és ez lassan megőrít. Mielőtt eljövök otthonról vagy kétszer megnézem nálam van-e minden ami kell aznap, de ez mindenben megnyilvánul akármit csinálok folyton megpróbálok rájönni mit felejtettem el vagy mi ez a hiányérzet, de sose sikerül. Ráadásul nagyon ritka hogy elfelejtsek valami így alaptalan is.
Van valakinek valami ötlete mi ez, vagy ha volt valakival hasonló hogy szabadult meg tőle?
22F
Nem biztos, hogy nálad is ez van, a fórumbejegyzésem nem helyettesíti a pontos orvosi diagnózist!
Ilyen állandó hiányérzetet okozhat nem megfelelő táplálkozás és vitaminhiány együttese. Semmit nem veszítesz, ha cukor és szénhidrátmentes, ún. paleolit (google!) vagy azt megközelítő étrendre áttérsz, sok antioxidáns és multvitamint viszel be a szervezetedbe. Ajánlott márkák, nem reklám, de nekem bevált: Scitec, jkvitamin, TWINLAB Daily One és sok-sok C-vitamin.
Most hogy mondod elég gyakran mosom meg a kezeimet is :S
Vagy 15x naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!