Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek függő barátommal?

Mit tegyek függő barátommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket kérnem az ügyben, hogy a barátom sorsjegy függő lett. :/ Most ballagtunk és minden pénzét elkölti kaparósra. Laptopot akart venni, de már nincs neki elég pénze hozzá. Még többet akar csinálni belőle. Újabban már le se kaparja hanem egyből visszaváltatja, hogy nyert-e. Mi tévő legyek?
2011. máj. 4. 20:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

képzeljétek vettem 6db-ot és az egyikkel 50000-t nyertem :DDD

mi vicces abban hogy kaparós? :(((

2011. máj. 5. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Ajjaj...A Fáraók kincse az veszélyes...Tudom... Életemben nem gondoltam volna, hogy én valaha is akár egyetlen sorsjegyet is venni fogok, sosem játszottam, aztán egy barátnőm előttem vett Fáraók kincsét, és előttem nyerte vele vissza az árát... Aztán nyert vele 10.000Ft-ot, úgyhogy vettem egyet... Visszanyertem az árát... Aztán vettem még egyet... És azóta minimum havi 2-3-at tuti veszek, ha a postán járok... Csak azt utálom, hogy már a nyerőszámaid lekaparása után rájössz, hogy nyertél-e vagy sem, a számok alatti betűkombinációból. 3db Y tuti 300Ft, 3db P tuti 500, többet még nem nyertem...XD

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: amit a barátod csinál, az már komoly játékszenvedélynek tűnik, nem ártana szakemberhez fordulnia... Drogambulanciákon általában alkoholistáknak és játékfüggőknek is nyújtanak segítséget. Szerintem próbáld rábeszélni, hogy menjen el, a legközelebbi ambulanciára, vagy kísérd el.

2011. máj. 7. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!