Ez lehet akár skizofrénia?
Sziasztok. Már egy ideje hangokat hallok.Nem feltétlenűl értem mindig, de valamikor kivehetően a nevemet "kiáltják".Ez általában akkor van ha egyedűl vagyok, és ilyenkor nagyon meg szoktam ijedni.Volt egy éjszaka amikor nem bírtam aludni és elkezdtek hozzám beszélni a bútorok...Néha úgy érzem, hogy valami fogja a fejemet, de nincs ott semmi.Valamikor rám jön egy ilyen 'roham'és úgy érzem, hogy mindjárt meghalok és kapkodom a levegőt.
Meg még sok ilyen dolog van..Valami ötlet?? :/
csak normális válaszokat kérek.Köszönöm :)
"valamikor kivehetően a nevemet "kiáltják".Ez általában akkor van ha egyedűl vagyok, és ilyenkor nagyon meg szoktam ijedni."
Ez egészséges emberekkel is előfordul.
"Néha úgy érzem, hogy valami fogja a fejemet, de nincs ott semmi."
Ilyen is előfordul bárkivel.
"nem bírtam aludni és elkezdtek hozzám beszélni a bútorok..."
Ez már kevésbé, ez érdekesebb.
"Valamikor rám jön egy ilyen 'roham'és úgy érzem, hogy mindjárt meghalok és kapkodom a levegőt."
Ez pánikroham, aki sokat szorong, idegeskedik, azzal előfordul. Kávéallergia vagy kávétúladagolás is okozhatja.
Menj orvoshoz, a bútoros jelenet kissé furcsa. De amit leírtál, az alapján a skizofrénia nem valószínű. Általában egyébként sem ilyen korán szokott előjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!