Hogyan hízhatnék tabletták nélkül?
Sportolj valamit, ússzál kondizzál biciklizzél stb. (de ne túl sokat) Csak az a lényeg, hogy !!rendszeresen!! megmozgasd minél több testrészedet, és egyél mellette sok húst illetve olyan kajákat, amiben sok fehérje van.
Én a chips-et nem igazán ajánlanám, mivel tele van szénhidráttal és zsírral (gondolom a hízással nem azt szeretnéd elérni, hogy minél nagyobb hasad legyen:)
Tudom, hogy írtad, hogy nem szeretnél tablettákat, de abban az esetben, ha nem tudsz rendesen enni (étvágytalanság vagy vmi miatt), léteznek erre vitamin tartalmú étrendkiegészítők (pl.: a B vitaminok növelik az étvágyadat). De ha utána nézel milyen kaják tartalmazzák nagy mennyiségben ezeket a vitaminokat (főleg B12-t) és céltudatosan táplálkozol, akkor az étrendkiegészítőre sem lesz szükséged...
11:27-es válaszoló vagyok.
Teljesen egyet értek az előttem válaszolóval! Én is szedtem egy ideig fehérjét, mivel én is sovány alkatú vagyok, nekem teljesen bejött (bár én B12-t is szedtem mellé, de ez is csak egy vitamin, és mivel vízben oldódó, így semmi kárt nem is tudsz okozni vele).
Ha a fehérje már így szóba került, szeretném kiegészíteni egy linkkel:
Itt kérhetsz tanácsot edzőtől online a táplálkozásoddal ill. sportolással kapcsolatban.
Mivel a kondizók számára egy nagyon fontos dolog a tömegnövelés, ezért ők szinte profik ebben a témában. Biztos vagyok benne, hogy hasznos tanácsokat tudnak adni, hogyan tudnál felszedni egy pár kilót (én is kérdeztem már tőlük hasonló dolgokat).+az oldalukon rengeteg ehhez a témához kapcsolódó akár tudományos cikket is találsz.
Jójó.
Eddig köszönöm a nagyszerű tanácsokat.Mindegyiket kifogom próbálni..étrendeket nem tudtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!