Hiányzik belőlem az élni akarás, ez miért van?
Szia! Velem is sokszor volt már ez, volt egy idoszak, amikor tényleg meg akartam halni, de rájottem, hogy felesleges, az élet sokkal tobbet jelent nekem.
Hidd el, nyáron sokkal jobb kedved lesz és tudsz majd miért élni: bulik, barátok meg minden :)
Amúgy gondolom, hogy neked is van egy álmod az életedben, amiért mindent feladnál (mindenkinek van).
Próbálj mindig arra gondolni, és SOHA ne add fel ezt az álmod, gondolj arra, hogy csakis ez az egy dolog van, amiért muszáj élned! Ha Te nem teljesíted be, akkor senki sem tudja, szomorúan, buntudattal meghalni meg a legrosszabb dolog az életben.
Princess
Ha megtalálod teszemazt:) életed szerelmét, elég nagy élniakarás lesz benned, de addig is keresd az élet gyönyörű értékeit, mert sok van! Amúgy semmi baj nincs veled, másnál is előfordul ilyesmi.
De én félek a haláltól, szóval nálam nem.:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!