Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen erősségű a REXETIN...

Milyen erősségű a REXETIN nevű gyógyszer?

Figyelt kérdés

Közepes, Erős ?

Milyen tapasztalataitok vannak vele?

Érvek-Ellenérvek??

Minden érdekelne

2011. ápr. 13. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon erös volt nekem,már nem szedem nem volt jó,ráadásul tiszta hülye voltam töle.2 szem után abba hagytam mert rettenetes volt nekem mintha nem is én lettem volna.Én frontint szedek 3x025mg feleket éjszakára meg mellé 1 valeriana relax igy jóóó egyenlöre
2011. ápr. 14. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Ne szedd!!!!!!44Borzasztó!Én attól lettem igazán beteg,hogy bevettem 1 szemet,amit a doki felírt,pánikbetegségre,de csak alap tüneteim voltak,és mikor bevettem,15 perc múlva majdnem meghaltam tőle,olyan igazi pánikrohamot hozott ki,mentőt kellet hívni a munkahelyemre,a pulzusom 170 volt,félrebeszéltem,a szemeim felakadtak,alíg kaptam levegőt,és a mentősorvos mikor megtudta mit vettem be,azt mondta hogy csoda hogy túléltem ezt az erős rohamot,amit a rexetin váltott ki,és mondták,hogy tuti hogy az idegrendszeremet is károsította.Ők visszahoztak szívre ható gyógyszerekkel,nyugtatókkal,de igazuk lett,mert tényleg nagy kárt okozott,nagyon rosszul voltam napokig utánna,és a pszichiátriára kerülte,2x 2 hét bentlét,kísérletezések gyógyszerekkel,hogy helyre hozzanak,de nem sikerült bent eggyel sem nekik,Itthon a körzeti pszichiáter mikor megtudta mi történt ledöbbent,amit az előző doki felírt rexetintől,mert ő sem szereti.Felírta a cipralexet,lassan,2 hónap alatt helyre hozott,másfél éve szedem,és most 8 hónapja jól vagyok tőle,régi önmagam.júliusra le is tehetem azt mondta,csökkentett adaggal vagyok már.Bocs ha hosszú vol amit írtam,de senkinek nem ajánlom ezt a szart.Sok sikert!
2011. ápr. 16. 23:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem lettem tőle ilyen rosszul, még mellékhatások sem jelentkeztek ( minimális remegés ) , de nem is érzem, hogy változott volna valami az állapotommal kapcsolatban.
2011. ápr. 18. 12:13
 4/6 anonim válasza:
24%

Hello!

Én már másfél éve szedem a Rexetint, de úgy érzem, soha sem hagynám abba a szedését. Férjem, és a környezetem is örül, hogy ezt a gyógyszert szedem, mert ettől sokkal nyugodtabb és pozitívabb vagyok. Felírtak nekem is hozzá Frontint, de azt csak két napig szedtem, mert nagyon elálmosodtam tőle, és úgy gondolom, hogy nem is vagyok ideges, akkor meg minek szedjem. Most babát szeretnénk, a dili dokim és a nőgyógyász sem tiltakozik, hogy tovább szedem a gyógyszert. A Rexetin előtt én Cipralexet kaptam, azt kellett szednem egy hónapig, de attól meg hülyébb és agresszívabb is lettem, szóval nekem meg az nem jött be. Mellékhatásait ennek nem érzem, de volt már, hogy elfogyott és nem tudtam elmenni felíratni, akkor kb 2 hét után kezdtem idegbeteg lenni, na azóta mindig odafigyelek, hogy soha ne késsek vele. Persze van, hogy egy- egy napot kihagyok, de az még számomra nem gond.

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett a levelem, de az én véleményemet is szerettem volna megosztani.

2012. jan. 4. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
leszögezhetjük, hogy enyhe és középsúlyos depressziók esetében az első választásnak az orbáncfűkivonatokra kell esnie. A szintetikus készítményeket csak a súlyos és az öngyilkossággal fenyegető esetek kezelésére kellene alkalmazni, illetve akkor, ha az orbáncfű valakinél hatástalannak bizonyul.
2018. nov. 14. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:

"A többi SSRI típusú szerhez hasonlóan a leggyakoribb mellékhatások a szájszárazság, fokozott izzadás, szédülés, remegés, hasmenés vagy lágy széklet, emésztési zavarok, hányinger, émelygés, étvágytalanság, álmatlanság vagy aluszékonyság, szexuális zavarok, depressziósoknál az öngyilkossági hajlam fokozódása, továbbá érzelmi elsivárosodás. Egyes esetekben a szexuális mellékhatások fennmaradhatnak az SSRI kezelést követően is."

KIEMELNÉM:

A többi SSRI típusú szerhez hasonlóan

- szexuális zavarok -

- öngyilkossági hajlam fokozódása -

- érzelmi élsívarosodás -

- a szexuális mellékhatások fennmaradhatnak az SSRI kezelést követően is -

-----

persze van akinek vonzó lehet az impotencia és a társas kapcsolatok megszűnésének veszélye

DE

ha nincs saját vagy más életére veszélyes bajod akkor nem javasolnám, mert nem biztos hogy megéri a kockázatot.

2018. nov. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!