Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy ne kattanjak be?

Mit tegyek, hogy ne kattanjak be?

Figyelt kérdés

Sajnos elveszitettünk egy családtagunkat és ebből adódóan 1 keresetből kellene élnünk, de ez lehetetlen mivel akkor vagy eszünk és nem fizetjük be a számlákat vagy forditva számlákat fizetünk, de nem eszünk... És akkor még a lakástörlesztésről nem is beszéltem...

Én már elmúltam 18 tehát vállalhatnék munkát és vállalok is, de (még tanulok 2évem van hátra) diákmunkák közül sehol sem kapok délutáni munkát. Ja és lehet, hogy ebből nem is tudnánk fedezni teljesen a számlákat + kaját + lakástörlesztést, de mindenféleképpen javulna, mind az anyagi mind a pszihés helyzetünk.

Nem szeretnék semmilyen antidepit szedni és egyéb szereket, de lassan ott tartok, hogy bekattanok. Nap mint nap látni a keserves arckifejezést, hallgatni a sírást... De sajnos ez jár egy nagyon közeli családtag elveszítésével...

Tanulni sem tudok, mert folyamatosan ezen jár az agyam, hogyan veszthettük el ilyen hamar a családtagunkat, akkor hogy épp holnap mit fogunk enni, hónap végén hogy fizetünk számlákat stb... Nagyon kattogok. Ötleteket, tanácsokat várok, hogy ki mit tenne a helyemben, mert hirtelen már nem tudok mit kitalálni, mivel fordíthantám jobbra a helyzetünket.

(Elnézést a helyesírási hibákért, sietnem kellett)

2011. ápr. 11. 20:50
 1/1 ronai válasza:

Fogadd őszinte résztvétem.

1. A mostra figyelj!

( a múlton kár kesergni a jövő pedig még messze van)

2.Ha nagyon vágysz rá és hiszed is hogy találsz munkát ez megadatik néked!!

Várd el, hidd el és találsz!

Ha megoldódik az anyagi akkor minden könnyebb lesz a figyelmed elterelődik, mások is végeztek már nehéz körülmények között sulit!!!

csak abba ne hagyd!

Hajrá!

2011. ápr. 14. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!