Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire számíthatnék a Tündérhegy...

Mire számíthatnék a Tündérhegy nevű intézményben?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, többek közt és nagy vonalakban, hogy gyermekkorom óta öngyilkossági gondolatok kísértenek. Nem problémamegoldás, vagy menekül alapon, hanem inkább mint kényszergondolatok. Sok szakember próbált meg segíteni, de a késztetések nem tűntek el, és szétszedik az életem, nem hagynak nyugodni. egyszerűen már bele fogok őrülni. A gyógyszerek és a kezelések sem tudtak elvenni belőle semennyit. Én azt szeretném tudni, hogy szerintetek tündérhegyen lehetne reményem abban, hogy ez változik, vagy befellegzett? Mit tudtok arról a helyről?
2011. ápr. 2. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Lányok szeretni szokták nagyon.

Dícsérni szokták egyébként is.

2011. ápr. 2. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Egy ismerősöm nem szereti őket, mert diagnózis mániások. (pszichológus az ismerősöm)
2011. ápr. 2. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg az interneten a "bura.hu" weboldalt. Ott sok sorstársra lellsz.
2011. ápr. 2. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy barátom, és az ő huga is jártak többször ott.

A barátom nagyon lelkesen mesélt róluk, hogy mennyit segítettek neki, és hogy mennyire szeret ott lenni.

Ez egy kicsit fura volt nekem, de neked infónak talán jó...

2011. ápr. 7. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!