Budapesten melyik egészségügyi intézményben van endokrinológiai szakrendelés?
Figyelt kérdés
ha valakinek tapasztalatai is vannak ilyen téren, hova, kihez érdemes menni, az is érdekelne! Beutaló szükséges?
Egyébként 25 éves nő vagyok. Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 1. 18:48
1/4 anonim válasza:
Beutaló kell, ergó a házidoki is eligazít. (Már amennyiben SZTK akarod intézni.)
2/4 anonim válasza:
Háziorvosi beutalóval mehetsz a szakrendelésre. Sajnos a legtöbb rendelőben iszonyatosan hosszú előjegyzési idő van. Én Pesten a XVI.kerületben lakom. Kb. félév az előjegyzés, igaz ugyanott, ugyanakkor, ugyanaz az orvos magánrendelést is tart, ahová akár 1 hét múlva is lehet menni, alkalmanként 8ezer forintért.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp SZTK szeretném...sajnos, most nem fér bele magánorvos. azért ez a fél év várólista elég durva! hallottam már, hogy sok idő de hogy ennyire... így biztos, hogy már holnap elmegyek a házidokihoz. Köszönöm szépen a segítséget!
2011. febr. 1. 19:28
4/4 anonim válasza:
én is a 16ban lakom és kellene mennem. férfi vagy nö a doki? és mennyire lelkiismeretes? hogy zajlik egy ilyen vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!