Mi az, hogy nem hat rám az altató? Egyáltalán az Atarax gyógyszer mennyire hatékony álmatlanságra?
3 hónapja kezdödött h nem tudok aludni ejjelente. nagyon kimerult vagyok, es faradt, de amikor lefekszem, egyszeruen nem megy. csak forgolodom, nincs semmi amin aggasztani kéne magam, semmi idegeskednivaló. söt, minden majdnem tökéletes. Mégsem tudok elaludni. amikor már majdnem elalszom, és ott vagyok az alvás és ebrenlet határán, akkor hirtelen elkezd erösen dobogni a szivem, majdnem kiugrik a mellkasombol. kapkodva tudok csak levegöt venni, leizzadok, lezsibbad a kezem meg a lábam, olyan höhullámok törnek rám, h szörnyü. hányingerem lesz, neha hánynom is kell. nagyon elszomorodom, sírok,de az okát nem tudom. Nem tudom mit csinaljak, elmentem orvoshoz mert komolyan úgy éreztem hogy ez az örület! az orvos irt Propovant, de az semmit nem hatott. aztan irt Atarax-ot, azt szedem most de az sem hat. dolgozom (sokat) + saját vállalkozást vezetek, mellette tanulok keményen, pihennem kellene. de nem tudok. és ez, h minden nap rettegve varom az estét, csak még jobban megnehezíti az egészet. Nem elég, h teljesen le vagyok pukkanva, alig állok a lábamon. valaki hasonló tapasztalattal? mi a megoldas? kávét csak reggel iszom, kicsit, semmi kóla, semmi fekete tea, semmi energiaital. egészségesen étkezem és sportolok is. Kerem valaki adjon tanácsot! köszönom :(
27/N
Több mint egy év telt el azóta, hogy kiírtam a kérdést.
Azóta kiderült, hogy nem a fogamzasgatló volt a ludas.
Rákattantam a Frontinra, elég keményen, 0.25-tel kezdtem, aztán a végére már 0.75re növeltem saját magam az adagot, a legdurvább a vége volt, akkor már1 pohár borral vettem be. Rájöttem, hogy ez már tényleg nem mehet így tovább. Egyedül álltam le róla, visszavettem a munkából, végre összeszedtem minden erömet és szakítottam a barátommal, (aki mellesleg egyáltalán nem tett boldoggá) és vettem egy kutyát. Komolyan aki nem éli át az nem értheti milyen szörnyü tud lenni az ilyesmi. De túl vagyok rajta!
Utolsó válaszoló inkább menj el valami kineziológushoz (en is voltam, jót tett), de ne kezdjed el szedni a frontint. Keresd meg a probléma okát...
0,75 mg az semmi.
10-20 mg már normális dózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!