Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a baj velem, mit tegyek?

Mi a baj velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatalon elkerültem a családomtól az iskola miatt.Azóta még messzebb kerültem tőlük(külföldön vagyok egyetemista).

Nem bírom egyedül.Egyszerűen nem megy.Állandóan szorongok,sírógörcsöket kapok,rosszul alszom.Kerülöm az embereket,mert félek,hogy nem fogadnak el,hibát találnak bennem.

A külvilágnak próbálom mutatni a legjobb formámat,de ez néha nagyon nehezemre esik,és mikor egyedül maradok,akkor zúdul ki minden belőlem.Azt érzem,hogy egyedül nem tudok megküzdeni a problémáimmal,nem vagyok alkalmas arra,hogy éljek.Csak a családomban bízom meg,és rettegek attól,hogy elveszítem őket.Sajnos mostanában az étvágyam sincs rendben,nem akarok enni,és a kezemet is vagdosom...régen mindig elszörnyülködtem ezen,ha valakiről kiderült,hogy vagdossa magát,és tessék.Itt tartok.

Hogyan lábaljak ki ebből a helyzetből,egyáltalán mi bajom?

2011. márc. 24. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Megértelek téged mert én is hasonló helyzetben vagyok.. Rettegek az egyedülléttől, a fájdalomtól, attól hogy meghalnak a szüleim és itt maradok egyedül. Ez lehet depresszió, szorongás és mindenféle mentális kütyü amit az agyad produkál. 2 lehetőséged van: Gyógyszerek vagy az akaraterőd. Én azt javasolnám hogy próbálj meg a saját akaraterőddel meggyógyulni, mert a gyógyszerekre könnyű rászokni! Sétálj, sportolj, járj társaságba, esetleg próbálj ki homeopátiás szereket, tedd azt aminek szükségét érzed, de ne hagyd el magad! Most én is ezért küzdök, nem szabad feladni!
2011. márc. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!