Orvoshoz kéne mennem? Vagy ez lehet a stressztől is?
Most fogok érettségizni, és elég komolyan tanulok rá. Viszont mostanában furcsa gondolataim támadtak: szeretnék valamit (akár valakit) megölni. Szeretném érezni a vért a kezeim között, megérezni, milyen érzés, de másképp tudom, hogy ezek a vágyak abszurdak. Mégis azon veszem észre magam, hogy előre tervezgetek, az iskolában a kamerákat figyelem, számolgatom a perceket.
Amúgy elég visszahúzódó lány vagyok, erős képzelőerővel megáldva.
" szeretnék valamit (akár valakit) megölni. Szeretném érezni a vért a kezeim között"
Te kis Hannibal Lecter :))
humor herold. ez aztán a hasznos hozzászólás
szerintem keress megy egy orvost, vagy öntsd ki valakinek a lelked szemtől szembe, talán még az is segít. bár én nem értek az ilyesmihez, csk tapasztalatból mondom
Az utolsónak: Rendben, életben hagylak :D
Viccen kívül, köszönöm az eddigi válaszokat. Azt elfelejtettem leírni, hogy általában kiírom magamból a gondolatokat. (Nos, a történeteim vérmennyisége néha igen magas) Akkor ez tényleg nem fog elmúlni magától?
21:01 - "Most fogok érettségizni, és elég komolyan tanulok rá."
Tippelj, hány éves lehet. Egyébként, 17:58-17:59 vagyok.
Én azt mondom,hogy az én gondolataim elmúltak, de ez nem garancia arra,hogy a tieid is el fognak múlni.Ha gondolod, felveszlek MSN-re és beszélhetünk ott is. Lehet,hogy az segít.. Bár alegtisztább, ha orvoshoz mész.
Köszönöm a válaszokat. Mellesleg 20 leszek júniusban. Viszont szerintem még várok az orvossal (legalább, amíg lemegy az írásbeli). Most arra koncentrálok, hogy sikerüljön bejutnom az egyetemre.
A médiaellenes emberkének pedig üzenem, hogy inkább olvasni szeretek, és nincs itthon TV-nk (Van három számítógép) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!