Lehetséges, hogy az ember csak félig kell fel? Vagy mi lehetett ez?
Egyszer nekem is volt egy ehhez nagyon hasonlító borzalmas élményem....én is rossz pózban aludtam el, a karom kissé nyomta a nyakamat, és a fő verőeret is nyomhatta, ahogy a vér megy fel az agyba, nem kapott az agyam elég vért....
ugyanilyen borzalmas ébredésem volt, zsibbadó, borzalmas érzés, a szemem sem bírtam mozgatni, pár másodpercig én is azt hittem, most fogok meghalni.....erre borzasztóan kell figyelni, ha hosszabb ideig áll fönn, ki tudja mi lett volna....azóta csak kényelmes kispárnán alszom és igyekszem jó pózban feküdni....
mondom, a nyaki verőeret vmi nyomhatta, lehet az asztal széle vagy egy könyv, esetleg a karod.....szinte biztos, hogy ez történt
Alvási paralízisre keress rá a Google-ben, ezt jegyzi a pszichológia is, hasonló tünetei vannak.
Nem veszélyes, de máskor is előfordulhat, egészen addig, amíg nem tanulod meg kezelni: tudatában kell lenned, hogy a tested alszik még, viszont az elméd éber.
Szerintem nem érhet bántódás ebben az állapotban, de tény, hogy félelmetes élmény lehet, ha nem tudod, mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!