Az antidepresszáns helyreállítja a normális idegrendszert?
Az SSRI-k, azaz a szelektív szerotonin visszavétel gátlókról tudni, hogy az inerületátvitelben a szerotoninok érzékenységét növeli, és hosszú távon az agy eredeti normális állapotát állítja vissza.
Az érdekelne, hogy volt már olyan, hogy miután depisek lettetek és szedtétek az SSRI-ket visszanyertétek az agyatok korábbi állapotát ? Tehát helyreállította az agyat?
"Kedves" 20:18-as!
A Te problémád p...füst az enyémhez képest, egy ilyen "light"-os problémából az a minimum, hogy magad kaparod össze. A nekirontásról: Neked teljesen más problémád van, mint nekem. Neked olyan nincs, tehát NEM tudhatod, hogy miről írok. Én viszont tudom a TE problémádat, mert nekem olyan IS! van. Az én problémám halmozott, de TE ezt nem tudhatod. Nagyon örülök, hogy volt akaraterőd összekaparni magad, ezért ebből következik, hogy a TE problémád nem volt súlyos,mert ha az lett volna, gyógyszert kéne szedned a mai napig. További szép napot!
"Még egyetlen,azaz igen egyetlen embernek sem csapoltak le semmit az agyából,és nem mértek szerotonin szintet"
De ! Éppenhogy a discoveryn Én is láttam ilyet. Halott depressziósok agyát felszeletelték és vizsgálták. Azt találtáák, hogy alig képződött benne szerotonin és deformáltan rendellenes szerkezetük volt.
Másodiknak. Valóban a neurológusra tartozik, mivel valójában itt agyi rendelleneségről van szó, nem pedig csak lustaságról. Olyan ez mintha valakinek nem lenne lába és azt mondanátok neki, hogy emberelje magát menjen pszichológushoz és akkor ha Önnmagát összeszedi, akkor majd fog tudni járni. Pedig nem :S Mert az agyban van hiány szerkezetileg, csak azt nem látni, a lábat pedig igen.
Akkor amíg meg nem halsz,addig nem fogják tudni,hogy a 80 éves életed során a 80 évből hány évig képződött egészségesen a szerotonin és hány évig nem.Gondolkodj már.
Amikor az ember a háziorvostól kér beutalót a pszichiátriára,v csak simán besétál mert öngyilkossági gondolatai vannak,na mi az első mondata az orvosnak?Hát kérem,magának szerotonin-zavar van az agyába,úgyhogy szedjen x mg tegretolt,xanaxot,zoloftot v bármit.Még csak vérvizsgálatra sem küldik el az embert.Az egyetlen eset,mikor kötelező vizeletre és vérképre járni,az akkor van,hogy ha lítiumot szedetnek valakivel(de már azt se szedetnek max külföldön).Na erről ennyit.
Kedves kérdező!
Sajnos időhiány miatt nem olvastam végig a válaszokat. Az én válaszom az, hogy igen, helyreáll az agy összes folyamata, és stabilabbá válik az ember gondolkodása. Én Zoloft oldatot szedtem, rivotrillal. Lehet, hogy ami most van nálam, az már nem is a normális állapot, hanem sokkal jobb annál. Nyugodt vagyok, és határozott. Javult a munkabírásom Nem félek új dologba belevágni. Sajnálom, akik valamilyen okból abbahagyták a gyógyszerek szedését, visszaestek, vagy hallgattak azokra, aki a gyógyszerellenes dumával meggyőzték őket az ö scientológus ostobaságukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!