Antidepresszáns vénynélkül? (többleent. )
Igazából szertnék valami hatékony gyógyszert venni.lehetőleg valami antidepresszáns-t mostanában rám jár a rúd:/ és az a kérdésem lenne ,hogy ezeket vény nélkül lehet kapni? van olyan amit estleg nem csak gyógysszertárba leht kapni?(dm,rossman egyéb?) nagyon megköszönnném a választ..amugy mg nem sokat szednék belőle,csak egy kicsit néha.: )
köszönöm.
19/L
Igazán hatékony gyógyszer vény nélkül nincs! (Szerintem.) Ami nekem bevált: Remotiv extra (depressziós, szorongásos tünetekre szedtem) viszont ennek legalább 3-4 hét a hatóideje.
Amit alkalmanként kell használni: Valeriana drazsé, Hova tabletta. Ezek nekem nem segítettek semmit. Dm-ben, Rossmannban mind a kettő kapható szerintem.
Nervenpflege-t én is próbáltam egy időben mikor érzelmi válságban voltam, hogy egyáltalán tudjak aludni.
De én 5-6osával vettem be és nem éreztem különösebb hatást.
Ittam nyugtató gyógyteát, annál szintúgy semmi.
Szerintem ezek a gyógyhatású készítmények csak nagyon enyhe nyugtalanságra jók, gyógyszert viszont nem ajánlom.
Én sose szednék, hisz csak letompítanak, de attól még a dolgok nem oldódnak meg.
Marad a Nervenpflege, de ami még ettől is jobb volt nekem (a legjobb!) a meditáció.
első válaszoló azt hol lehet kapni?
többieknek is köszönöm.:)
Ne keverd össze! A depresszió egy pszichiátriai BETEGSÉG (nem pszichológiai!)! Az agy fizikai elváltozása következtében fellépő tünetegyüttes, többek között a súlyos közöny és melankólia (búskomorság). Az, ha valakinek nem jönnek össze a dolgok, kicsit szomorkás a hangulata, meg nincs kedve pár napig semmihez, vagy fáradt, az nem depresszió. Attól nem fog az agyad fizikailag megváltozni, hogy rossz passzban vagy.
Ha ki akarsz lábalni ebből, egyél sok zöldséget, nézz színes dolgokat, képeket, változtass a gondolkodásodon. Semmi szükség arra, hogy drogokkal önkívületi állapotba hozd magad, hogy majd csak megoldódnak a problémák maguktól. Állj ki magadért magad előtt és nyerj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!