Depressziós vagyok Mit csináljak?
Tavaly Júliusban kerültem pszichiátriára beállították a gyógyszerem stb.Utána a kerületi pszichológushoz kerültem.
Eddig minden jó és szép volt javult az állapotom.
De az utóbbi 2 hónapban megint egyre többet gondolok az öngyilkosságra . tele van hegekkel a kezeem és a lábam . Egyre közelebb jutok ahhoz a ponthoz amikor tényleg úgyérzem hogy meg kell tennem!
a halat azért nem ajánlanám. Aki nem ért hozzá, azt gondolhatja "ó csak rakok neki vizet aztán elvan" ennél sokkal összetettebb a dolog, de nem kezdek el prédikálni.
Inkább vegyél egy cicát, vagy hörcsögöt!
1. válaszoló: "Heti 3-4 alkalommal járj össze hasonló gondokkal küszködő emberek csoportjához." MIÉRT??? Vidám emberek közé kellene mennie, nem olyanokhoz akik totál ki vannak készülve!
Menj vissza a pszichológusodhoz, mert az nagyon nem jó, hogy vagdosod magad! Hallgass zenét, olvass, sétálj, sportolj, csinálj azt, amihez kedved van, találkozz a barátaiddal! Próbáld elterelni a gondlataidat! És mindenképpen fordulj szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!