Hogyan segíthetnék a férjemnek? Öngyilkossági gondolatai vannak!
38 éves talpraesett férfi,a semmiből küzdötte fel magát,mára két gyerekünk van,szép házunk,rengeteg tartozásunk...
1éve "süllyed",és soha nem gondoltam hogy ilyen gondolatok gyötrik.Éreztem h vmi nem stimmel,harmadik személyt láttam magam előtt,de éjjel tul vagyunk egy nagy és őszinte beszélgetésen.Ez az erős férfi végtelen elkeseredett,lemondó,életunt.Nappal intézi dolgait,hogy kikecmeregjünk ebből az adóságból,de éljjel nem alszik,és elősször láttam sírni,pedig 15éve együtt vagyunk.Azt mondta egyszerűbb lenne az életünk nélküle,a gyerekekre sincs tekintettel,de amikor szóba kerültek,elősször elsírta magát.Olyan mély gondolatai vannak,és zuditotta rám,nem tudtam meggyőzni őt hogy nem ér semmi nélküle semmit.Elhiszem hogy komolyan gondolja,még most is rakosgatom a mondatait,és ezer jelet küldött,beszólt,de nem gondoltam.Tudja hogy ijesztő ez az egész,elfogadja a segítséget,de azt mondja nem változtat a hozzáállásán az élethez.Azt mondta,csak idő kérdése,és sokat filózott h elmondja e.Nagyon kétségbe vagyok esve.Eladnék házat,mindent,nem érdekel ha albérletbe kényszerülünk,semmi se olyan fontos mint Ő,mint Mi,eggyütt.Úg gondolom h erről beszélt,az már jó.Megígértettem vele,h hazajön ma.Nagyon kivagyok!Tudnátok segíteni?
Kérdezted, hogy ismerünk-e szakembert. Én Dr. Kohári György pszichoterapeutához járok, csak ajánlani tudom.
0630-2484206.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!