Mi értelme van a Valentin-napnak?
Figyelt kérdés
Szerintem csak arra "jó",hogy a magányos embereket emlékeztesse az egyedüllétükre.2011. febr. 15. 13:03
12/15 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok olyan szerinted? Nekem ez a véleményem az ünnepről. Nmecsak ezen a napon kell kedveskedni szerelmünknek,hanem más napokon is.
2011. febr. 23. 12:34
13/15 anonim válasza:
De ugye ez természetesen kölcsönösnek kell lennie. Tehát nem ugy, hogy a pasi hozzon virágot, azt annyi. Hanem aznap legalább morgás nélkül kapjon vacsorát.
14/15 anonim válasza:
Ez milyen buta felfogás már, hogy nem csak akkor kell kedvesnek lenni. Akkor karácsonykor, húsvétkor, szülinapkor, névnapkor miért lepitek meg egymást? Miért nem vesztek ajándékot minden héten? Ez egy kedves dolog, egy jó alkalom arra, hogy meglepjük a kedvesünket valami kis aprósággal. Én sosem áldozok nagy összeget erre az alkalomra. Sőt idén csak egy kis házi bonbont készítettem neki. Amcsi szokás, vagy nem, szép dolog, hogy van egy nap az évben, ami szerelmesekről szól. Ez nem jelenti azt, hogy máskor ne kedveskedjünk egymásnak. Egy ünnepnek nem az a lényege, hogy ajándékot vegyünk egymásnak, hanem a készülődés, az izgalom, a csomagolás, hogy mit szól a kedvesünk, mit fogunk mi kapni. Ezt egy sima hétköznapi kedveskedéskor nem éli át ennyire az ember. Az, hogy a pénzről szól-e valakinek egy ilyen ünnep, az csak rajtunk múlik. Nekünk minden ünnep a szeretetről, az átszellemülésről szól, és örülünk neki, hogy van ez a nap, ami ad egy jó alkalmat arra, hogy megtörjük kicsit a hétköznapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!