Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ha frontin abbahagyás...

Normális ha frontin abbahagyásakor nem alszom olyan jól?

Figyelt kérdés
nektek miylen tünetek jelentkeztek mikor abbahagytátok?
2011. febr. 8. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom depresszióra kaptad ugye? Az antidepresszánsokat ugyanolyan fokozatosan kell abbahagyni, mint a nyugtatókat! Tehát nem egyik napról a másikra letenni, hanem ha pl. napi egy szemet szedsz, felezed, utána negyedeled stb.Előfordulhat az elejé rossz közérzet, un. "elvonási tünet", mig a szervezeted visszaáll a régi kerékvágásba...
2011. febr. 8. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Őszintén megmondom, nem tom mire kaptam . Az fix, hogy a frontintól nagyon jókat tudtam aludni. Napi másfél szemet kellett szednem, ezt fokozatosan hagytam abba, először fél szemet hagytam el, majd megint felet, majd megint felet...és most gyakran felkelek illetve felületesen alszom, furcsa álmokkal...

Hasonló tapsztalatok?

2011. febr. 8. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
persze , én altatónak használtam még szép hogy abbahagyáskor nehezebben fogsz utána egy ideig aludni
2011. febr. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!