Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet az érzéseket leplezni?

Hogy lehet az érzéseket leplezni?

Figyelt kérdés
Mikor legszívesebben sikítanék, s az arcomat (vagy épp a falat) kaparnám, mikor majdnem sírógörcsöt kapok... Hogy tűnhetek mindig életvidámnak? Nem akarom, hogy mások lássák az érzéseim.
2009. febr. 9. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
64%

Én nem veszek tudomást a problémáimról mások előtt.Úgy értem h ha pl anyuval összevesztem nagyon, és legszivesebben sirnék per pillanat, de épp a barátaimmal vagyok, akkor nem gondolok az anyiuval való veszekedésre.

Talán nem tűnik annyira jó ötletnek, de nekem bevállt. De sajnos azért nem minden esetben, pl ha hirtelen ér valami súlyos/rossz akk elsirom magam:(.

2009. febr. 9. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
A lelkiek akármennyire is nehezebbek, de valahogy mégis könnyebb leplezni mások előtt, mint a fizikai fájdalmat. A lelkieket lehet az 1. válaszoló módszereivel leplezni, de pl. én mostanában járok fogászatra fogfájással, és múlt héten is majdnem egész héten nem tudtam aludni egy fájós fog miatt, és ez kihatott az egész napomra, most se jó még, úgyhogy fájdalomcsillapítóval dolgozom, de ha jön az a hirtelen éles fájdalom, arra a kb. fél órára, mire gyógyszerrel elmúlik, nagyon rossz, és ezt nem tudom mások előtt leplezni.
2009. febr. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!