Mostanában amikor egyedül vagyok folyton az életről gondolkodom,valamiért gyűlöletet érzek az emberek iránt és folyamatosan ideges vagyok,törnék-zúznék.Utálom az embereket,amit csinálnak,iszonyatosan ideges leszek pedig elég türelmes és pozitív személyiség vagyok.Az utóbbi időben utálom a vidám zenéket és nagyon negatívan gondolkodom.Szerintem képzelődöm mert olyanokat látok ami biztosan nincs ott.Pár éve elég rossz időszakot éltem át az osztálytársaim miatt és azóta eléggé más lettem,sokkal komolyabb.Valahogy furának érzem magamat.Anyám sajnáltatja magát,felad mindent és ezektől mostanában legszívesebben hozzávágnék valamit.Folyamatos feszültség van itthon főleg miatta és szerintem ha ez így megy tovább valami nagyon nem lesz velem rendben.Folyton agresszión jár az agyam hogy utálom az embereket.Mitől lehetnek mostanában ilyen érzéseim?
Megmondom hogy szerintem mi itt a probléma. Tinédzser vagy. Utálsz mindenkit, hangulatváltozásaid vannak, és baromira ki akarsz törni, csak nem tudod hogy honnan. Klasszikus.
Szerintem találnod kéne valami elfoglaltságot, amivel levezeted fölös energiáidat. Sportolsz valamit? Van vmi háziállatod, akivel időt tölthetnél el? Akár a barátaiddal is szervezhetnél programokat délutánonként.
Semmi kétség, ezen én is átestem - azt hiszem, még nem tudom hogy egészen vége van-e - és pár év múlva kutyabajod sem lesz. Addig is: Relax, és csak pozitívan! :)
2011. febr. 2. 21:54
3/17 anonim válasza:
Te magad végül is leírtad hogy miért vagy ilyen. Én azt mondom hogy 15 évesen ez tök normális mivel kamaszkorban vagy. De túl leszel rajta nyugi. Ilyenkor egy valami segít: barátok !
2011. febr. 2. 21:56
4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyik napról a másika lettek ilyenek a gondolataim.Amit írtam hogy osztálytársaim eléggé elrontottak bennem valamit,az miatt nincsenek barátaim,nem bízok meg senkiben.Próbálkoztam már sokszor másokkal barátkozni de teljesen más a gondolkodásom mint a velem egy időseknek,érettebben gondolkodom.Sokszor furán néznek rám mert vegetáriánus vagyok,egyből hülyének néznek.
2011. febr. 2. 22:02
5/17 anonim válasza:
Azt írtad hogy anyukáddal mi a helyzet, de apuddal nem tudsz ilyenekről beszélgetni esetleg?
2011. febr. 2. 22:04
6/17 anonim válasza:
Bizony, ezen mindenki átesik. Kamaszkori depresszió. Tényleg az a megoldás, ha aktivizálod magad, valami tevékenységbe fojtod ezeket a dolgokat. Én speciel ezt úgy kezeltem, hogy szép lassan áttértem a rock-metal vonalra, és azt hallgattam, és ha nagyon ideges voltam valami miatt, akkor feltekertem a hangerőt és hangosan énekeltem :) Plusz novellákat, verseket írtam az érzéseimről, hangulatomhoz illő történeteket kreáltam, festettem, rajzoltam, eljártam koncertekre stb.
2011. febr. 2. 22:05
7/17 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom az biztos,iskola után hazamegyek és egyből mehetek az öcsémért óvodába minden nap,hétig nekem kell figyelnem rá,utána megírom a házimat,tanulok és még lefekvés előtt olvasok.Az öcsém hiperaktív és valamilyen szinten én vagyok az "anyja" mert anyum nem sokat foglalkozik vele.Szerintem nem az én dolgom lenne hogy foglalkozzak vele,elvigyem sétálni mert nem én szültem,nem én kértem az anyumat hogy szüljön nekem(imádom az öcsémet,nehogy félre értsétek)
2011. febr. 2. 22:12
8/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs apám,csak egy szemétláda aki engem nemzett.
2011. febr. 2. 22:14
9/17 anonim válasza:
Apuka is beszáll a gyereknevelésbe? Mert arról nem írtál .
2011. febr. 2. 22:15
10/17 anonim válasza:
Akkor értem. Mert ez feltűnt egyből hogy róla nem írtál semmit. Akkor kicsit keményebb gyerekkorod volt mint másoknak. Én azt mondom hogy szépen átvészeled ezt az időszakot és jobb lesz. Sokan vannak így sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!