Aki csak szedett Prozac-ot, kérem írjon! Milyen tapasztalaitok vannak? (bővebben lent, fontos)
Kb mennyi idő után hatott?Volt olyan,hogy csak hónapokkal később fejtette ki a teljes hatását?Tünetmentes lettél tőle?Mire szedted?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :)
Bár közöm sincs a Prozachoz, de az antidepikkel már találkoztam... az a szerencsés sztem aki hamar rájön (sajnos ezt sztem csak a saját bőrünkün lehet tapasztalni), h igenis rossz a gyógyszerfüggőség, törekedj a spontán megoldásokra. Ha nagyon gáz a helyzet, akkor is csak pár hónapig szedd amíg lesz erőd kitalálni v.mi jobb megoldást, mert nehéz róluk leszokni.
Én is szorongásos betegséggel kűzdök... 5 gyógyszer után csak rosszabbul lettem tőlük, de hát minden ember más,ezért a gyógyszerek is máshogy hatnak... nekem rossz tapasztalataim vannak velük. Ezt a szert nem szedtem, de a betegtájékoztatón feltüntetett egyik rész engem tuti elriasztana tőle, miszerint a szexuális problémák amit esetleg okoz, akár a szer abbahagyása után is megmarad... tuti vagy annyira beteg, hogy még így is vállald?
Engem a Rexetin tett impotensé egy hétre, utána vágtam a falhoz, de azóta szerencsére ez megoldódott...
Ezen az oldalon van egy dvd. (Szerezd be "ahogy tudod" ;) ...) [link]
Saját meglátásom szerint a doksi 90%-ban helyt áll... már amiket magamon is tapasztaltam... de azért nem kell benyalni a pénzmániás szcientológosuktól sem mindent, de pl a Prozacot nagyon szidják. (Psychiáterhez meg sztem csak magánrendelésre érdemes menni, nem akarok én velük lelkizni de az röhej 5 perc alatt kiraknak... még a legjóindulatúbb is) Viszont sajnos alternatív megoldást nem adnak a gyúgyulásra... nem tudok tanácsot adni, jelenleg én is csak szenvedek. Jeleleg ott tartok, hogy a társas kapcsolataimat kell megkétszereznem, edzenem, vitamint szedek még ha nevetségesnek is tűnhet elsőre, mert a kívülállók csak legyintenek, h miért nem nevetsz, mi meg azon kűzdünk h a lelki és fizikai, sokszor valós ok nélküli fájdalmunknak ne öngyilkosággal vessünk véget... meg be kell csajozni/pasizni...talán segít. Elvégre nem tartunk még ott, hogy nyálcsorgatva ülünk egy székben, nem szabad elfogadni, hogy ilyen durva szerekre szorulunk egy életre... Értelmesebben a film elmagyarázza, tényleg nézd meg sztem...
Na bocs, h így belekotyogtam, csak probáltam megelőzni h belelépj egy gödörbe ami pl nekem is már kificamította a bokámat, csak pár tippet adtam, lehet másé a jó megoldás. Mindenestre kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!