Tizie kérdése:
Azt hiszem pszichopata a munkatársnőm. Vezető pozíciót tölt be, és ezt ki is használja. Utál bennünket és amikor csak teheti lajárat minket. A pszichopaták általános tüneteit produkálja. Ti hogy viselkednétek vele, hogy elviselhető legyen a légkör?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 17:41
11/15 anonim válasza:
22.15 ös vagyok.szorítok neked,és írd meg mi történt,ne félj tőle,ne hagyd magad!
12/15 A kérdező kommentje:
Szia! Tegnap az egyik kollegámmal a hátamögött kibeszéltük, nem vettük észre hogy a másik helységbe ülve végig hallgatta az egészet. Semmit se reagált, gondoltam majd ma, de ma is ugy viselkedett minthe sammi se történt volna. Igaz ez nem újdonság mivel mert már többször is magintette a főgóré, akkor az néhány napig működött összébb húzta magát, de aztán csak előbújt belőle az igazi énje.
2011. febr. 2. 19:16
14/15 anonim válasza:
szia.a 8.53-as vagyok.Hát ha hallott mindent,és nem érdekli,az az ő baja.Ebből is látszik,hogy mennyire sunyi.De nem szabad senkinek hagynia magát,szólj vissza ha beléd köt,vagy szólj az igazgatónak,nálunk is ezt tették többen is.Sok sikert.
15/15 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 02-01 18:05
Hát, ne menj el jogásznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!