Hogyan szokjak le a gyógyszerfüggőségről?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és ha nem veszek be napi 3-4 fájdalomcsillapítót fáj a fejem. Gyógyszerfüggő lettem, és pszihés problémáim vannak. Hogyan szokjak le róla? El kéne mennem pszihológushoz is?2011. jan. 30. 18:35
1/10 anonim válasza:
Milyen fájdalom csillapítót szedsz?Orvos írta fel?Milyen jellegű fájdalmaid vannak?
2/10 A kérdező kommentje:
Dormicumot írt fel doki, de az elfogyott.
Így rászoktam az algopirin, algoflex-re.
Szerintem pszihésen fáj a fejem, mert voltunk vizsgálatokon, és sehol nem találtak semmit. :S
2011. jan. 30. 18:47
3/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz, pl. pszichológushoz, ha már egyszer pszichés problémáid vannak. Esetleg pszichiáterhez is mehetsz. A dormicum meg elvileg altató, nem fájdalomcsillapító, szóval nem tudom, hogy mire szedették veled, de elég fura.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez egy elég hosszú történet, azt alvás zavarra kaptam. :S
2011. jan. 30. 18:56
5/10 anonim válasza:
Jó.Algoflexre meg hasonlókra nem lehet rászokni.Ezt bebeszéled magadmak.Nekem is Dormicumot kellett szednem de csak akkor ha nagyon fájt a fejem.Nekem nyaki tartás rendellenességem van,az egyik csigolyám nyomja a verőeret az agyam nem mindíg kap rendesen vért.Már évek óta nem szedtem be egy szemet sem.MRI-n vagy hasonlón voltál már?Ahol röntgen felvételeket készítenek?Lehet hogy neked is csak a tartásoddal van baj.Tornáztasd a nyakad,de ne úgy,hogy folyamatosan körbe-körbe mozgatod a fejed,mert attól jobban kopik a csigolya csont.Először biccents előre,3x-4x aztán hátra párszor aztán jobbra-balra.Napi 5 perc és jobb lesz.A Dormicumból nem vágom minek eszel annyit,amikor morfium van benne.Ha nem múlik menj el neurológiára ha esetleg ott még nem voltál.Egy sima háziorvosi vizsgálat nem elég.
6/10 anonim válasza:
A Dormicumban hol van morfium? :D
9/10 anonim válasza:
Igazad van elb@sztam :D Kevertem a Donalginnal!Jól van már na.Eldrogoztam az agyam.Majd a kérdező is így jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!