Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt egy autóbalesetem és...

Volt egy autóbalesetem és mióta felépültem félek mindentől. Ez elmúlik majd?

Figyelt kérdés

Egy autóbalesetben majdnem meghaltam 2009-ben és mióta felépültem mindig beképzelek egy helyzetet pl: hogy elém dől egy fa és meghalok, valaki rámrátja a kormányt, betörnek hozzánk mikor egyedül vagyok, lelő valaki amikor nyilvános helyen vagyok,kigyullad a helyiség ahol tartózkodom...stb. Sokszor van e-miatt halálfélelmem. Nem igazán alszom jól.

Meg egy más téma: volt már h aludtam és vmi borzasztó hangot vagy robajlást hallottam álmomban, fel akartam ébredni, de nem birtam és olyan volt mintha valami magával húzna valahova vagy leesnék az ágyról.

Bocsi h hosszú lett,de máshol nem merem megkérdezni

2011. jan. 26. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az alvási gondnak semmi köze ehhez. Ezt alvásparalízisnek hívják. Többen úgy érzik hogy szétnyomódik a mellkasuk. Aki kinyitja a szemét ilyenkor még állítólag az is előfordul hogy lát valamiféle "szörnyet". Mondjuk szerintem ez már csak kamu.

Ez azért van mert hirtelen felébredsz és bár az elmédben ébren vagy a tested még alszik és "offline"-ba van ezért nem tudsz mozdulni és érzed furcsán magad.

Az emberek többségénél ez jelentkezik az élete folyamán :)

Itt egy cikk erről

Állítólag ilyenkor az embernek ki is tud "vetítődni" az álma és pl ezért hiszik azt hogy UFÓ-t láttak bár ez nem tudom mennyire igaz.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 23. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!