Van így esélyem a lányoknál?
Hát én is ien vagyok de én ránézek viszont kevésnek érzem magam olyan kis csicskának kb.
Sose volt senkim lehet nem is lesz majd csak 20felett.
Nálam a megfelelni akarás a zavaró tényező. Most h rövidebb a hajam szinte a buszra is úgyszállok fel h senkire nem nézek nagyon meg ott állok meg ahol van hely.
18/F
Szia!
Csak annyira van szükséged, hogy találj valamit amiben sikeres lehetsz. Lehetőleg valami társas tevékenységben. Pl valami sportban. Azaz szerezz pár élő barátot és kezdj el tartozni valamilyen csoporthoz. A helyedben elmennék valami táncklubba táncot tanulni, ott szépen megszokhatod a lányok közelségét, miközben valami olyat tanulsz, amit máshol is tudsz használni.
"Ha egy lány közelébe kerülök rögtön elkezd remegni a kezem és görcsösen próbálok nem ránézni, mint ha ott se lenne."
Ez gyakori. Félénkség, önbizalomhiány, gyakorlatlanság.
"hogy léphetnék túl rajta ?"
1. Ha még csak 15-16 éves vagy, akkor 1-2 év múlva valószínűleg enyhülni fog (kinövöd).
2. Megpróbálsz kapcsolatot teremteni lányokkal és megedződsz.
3. Valamilyen lazább, kötetlenebb szituációban próbálkozol először: pl. buliban, egy-két sör (de nem fél liter vodka) után.
4. Gondolkodással. Pl. ne tekintsd a nőket félisteneknek, mert nem azok. Ugyanannyira idegesek és félénkek, mint a fiúk.
5. Gondolkodás 2: ha nem vagy látványosan ideges (nem tördeled a kezedet, nézed a földet stb), akkor a tartózkodó, visszafogott stílusod alapján nem tűnsz lúzernek, fordítva: a lányok egy része a csendes férfiakra azt hiszi, hogy magabiztosak, akik nem törik magukat, nem hízelegnek, mert tisztában vannak az értékükkel. Vicces, de igaz, hogy gyakran a félénk fiúk tetszenek meg a lányoknak, mert megfontoltnak, ugyanakkor rejtélyesnek tűnnek. Más kérdés, hogy az ilyen lehetőségeket aztán sokan elbalfácánkodják.
6. Nézz a szemébe és mosolyogj rá. Hihetetlen dolog fog történni: ha visszamosolyog rád, akkor az idegességed át fog változni kellemes izgalommá, a szokásosnál ötször jobb fej leszel, és minden félénkséged megszűnik. Mondanivalód is rögtön lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!