A Szondi tesztben a kis kártyalapokon ott vannak a rövidítések pl: d, s, hy stb?
A képek hátulján vannak, amit csak a pszichológus lát. Az fog pontosan negatívan befolyásolni, hogy utána olvasgatsz a tesztnek! Befolyásolhatja a válaszadást. Miért csinálsz ilyen butaságot?
A te érdeked is az, hogy megfelelő kezelést kapjál és ne diagnosztizáljanak félre!
Köszi a választ!
Nagyon érdekel a téma, a tesztek, ezért olvastam utána, úgy gondoltam abból baj nem lehet, mert letölteni nem lehet, csak pszichológus hallgatóknak, csak 8 kép elérhető. De azokat fogom választani, akik szimpatikusak, bármi is van a képre írva, bár egy párat tudok fejből, de azután néztem meg, miután kiválasztottam.
Már nagyon várom az eredményeimet!
Igen a pszichológusoknál ez nagy gond! Ezért szokták magukkal felvetetni az összes projektív tesztet, mielőtt tanulják, hogy ismerjék a mélyebb személyiségműködésüket.
Ha később lesz rá szükség, sajnos csak az interjús diagnosztika marad számukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!