Ismeri/volt Antus Eszter pszichológusnál már valaki?
Köszi a segítséget!
Nem tudom, hogy ott rendelt-e? :S
Szia!
Megkérdezhetném, hogy mi volt a problémád? Mert nekem elég súlyos és hát olyan ember kéne, aki érti a dolgát és van sok tapasztalata! Milyen egy kezelés? Kedves? Azért ő is beszél?
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm a segítséged, de nem valószinü, hogy egy hölgyről beszélünk. Nagyobb a valószinüsége, hogy az előző kommentelő ismeri és jár hozzá kezelésre. :)
Aki Pécsen dolgozik elég fiatal, nem tudom hány év tapasztalata van, de nekem nagyon sokat segített; fogalmazzunk úgy, hogy mindig érzékenyebb voltam az átlagnál, többször próbáltam megölni magam és az elmúlt időszakban több, hozzám közel álló embert veszítettem el.
Sokan járnak hozzá, biztos előbb-utóbb más is fog válaszolni, elég nehéz időpontot szerezni hozzá, de ha nem jól végezné a munkáját, gondolom nem járnának hozzá ennyien.
Kedves kérdező!
Én nem bántani akarnálak. Az írásodból úgy veszem ki, hogy nőnemű vagy. Csak azért írok, mert szerintem nem jó úton jársz. Lenne egy javaslatom: levelezzünk a "panaszodról". Addig is megpróbálhatod elérni az Antus Esztert. Semmit sem veszítesz velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!