Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghülyülök? Mi van velem?...

Meghülyülök? Mi van velem? Nem akarok orvoshoz menni.

Figyelt kérdés
23 éves vagyok,de sokszor olyan gondolataim támadnak,hogy meg kell csonkítanom magam.Volt,hogy tűt böktem a hasamba,vagy mérgező növényt rágcsáltam,most pedig le akarom vágni az ujjam.Teljesen normális életet élek,boldog vagyok,de vannak ilyen kattanásaim,főleg este.Mi lehet ez?
2011. jan. 19. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne félj, ettől nem leszel őrült, vagy megbélyegzett. A mai világban nagyon sok embernek van hasonló gondja, és a legtöbbet ki lehet kezelni, vagy együtt tudsz vele élni.

Csak ez, hogy magadat akarod megcsonkítani, veszélyes rád. Szerintem nem vagy őrült, csak van, vagy volt valami az életedben, ami nincs rendben. Ezért mindenképpen menj el szakemberhez, mert ő ki tudja deríteni, hogy mi okozhatja ezt nálad, és valószínűleg megoldást is tud! Ne aggódj, orvoshoz menni nem szégyen.

2011. jan. 20. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem várt terhesség voltál. Van, amikor így jön ki.

Szerintem is menj egy pszichológushoz, olvass pszichológiával foglalkozó könyveket. Ne pszichiáterhez, mert az csak gyógyszereket írna fel, ez meg még messze van attól a szinttől. Inkább beszélgetned kéne erről.

Sok sikert.

2011. jan. 20. 14:02
 13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sok horrorfilmet nézel, mint pl a Fűrész, vagy hasonló, amiben sok hasonló véres jelenet van. Próbáld ki, hogy mondjuk megnézel egy ilyen filmet, és ha megint felülkerekedik a vágy ilyenkor is rajtad, akkor szerintem ez lehet a probléma, vagy hasonló eredetű.
2011. jan. 21. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!