Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez veletek is megesik? Kezd...

Ez veletek is megesik? Kezd gyanússá válni

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy veletek is előfordul-e olyan,hogy nem azt írjátok, amit elterveztetek, hanem közben elkalandozik a gondolatotok és azt írjátok le(gépelés közben),amire akkor épp gondoltok.. velem pl nagyon gyakran esik meg az,hogy pl azt akarom leírni,hogy "amit csináltunk" és azt írom le,hogy "amit csináltatok" stb. De ez már nagyon zavaró, nagyon gyakran történik.. naponta 10-15x minimum.. Ez nem jelent gondot?:S
2011. jan. 18. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
igen,velem ez mindennapi! azt írom vkinek,hogy amit éreztem,miközben nem én éreztem hanem az akinek ezt írom... sztem a fáradtság miatt van
2011. jan. 18. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Írásnál nem , de olvasásnál sokszor hasonló szavakat olvasok.
2011. jan. 18. 20:20
 3/5 anonim válasza:
Én 1x vagy 2x ki is mondtam, olvasásnál majdnem mindig van, írásban is egy párszor.
2011. jan. 18. 20:35
 4/5 Legna ***** válasza:

Hát ez velem is elő szokott fordulni, de úgy gondolom, hogy a napi 10-15 az soknak számít.

koncentrációs gyakorlatok segíthetnek, sokat lehet találni neten.

2011. jan. 19. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg mostanában furcsán szétszórtnak is érzem magam, és a 9 óra alvás ellenére is fáradt vagyok.. Őőő, amúgy 13/F <- ezt nem írtam még :')
2011. jan. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!