Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy még mindig...

Miért van az hogy még mindig nagyon vacakul vagyok amikor ennyi cuccot szedek?

Figyelt kérdés
Napi kb 2,5-3mg xanaxot veszek be, antidepresszánsokat szedek, és hiába próbálok pozitív lenni nem megy. Ha nem szednék be ennyi xanaxot akkor már valószínüleg agyvérzést kaptam volna. Leginkább párkapcsolati gondok miatt vagyok szarul. Mi az istent csináljak magammal?
2011. jan. 12. 12:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném hogy napi másfél-két doboz cigit szívok el és még a xanax-al is teljesen ideges vagyok.
2011. jan. 12. 12:45
 2/7 anonim válasza:

Orvoshoz jársz? Gondolom igen, a gyógyszert ő írja neked.

Barátaid nincsenek akikkel egy kicsit ki tudnál kapcsolni? Munkád milyen??

2011. jan. 12. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Most fogok elkezdeni dolgozni. Barátaimmal meg nem nagyon tudok ilyenekről beszélni mert szerintük xanax függő vagyok hogy ennyit szedek. Tény hogy nem ilyen adagolás van előírva, de máshogy nem bírnám ki.
2011. jan. 12. 13:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen orvos írt fel mindent
2011. jan. 12. 13:35
 5/7 anonim válasza:
Hát pedig a barátokkal kellene ilyen dolgokról beszélni, elvégre azért vannak, hogy melletted legyenek ha bajban vagy. Ha meg azt mondják rád, hogy xanax-függő..ahelyett, hogy valahogy megpróbálnak kirángatni a bajból, ez nem valami szép tőlük. Hátha az új munkád egy kicsit eltereli a rossz gondolataidat,és biztosan lesznek olyan munkatársak, akikkel majd egy hullámhosszon lesztek. Fel a fejjel, ne lásd olyan sötétnek az életet. Egyszer fent, egyszer lent. Minden rossz után valami jó következik. Rád is ez vár tuti :) és ha már a sok gyógyszer nem segít, akkor hiába szeded, csökkentsd az adagot. Azzal nem ártasz magadnak.
2011. jan. 12. 13:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jó tanácsokat és a biztatást:)
2011. jan. 14. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de én a depressziót lelki betegségnek tartom,a lelken meg valami gyárilag előállított valami,aminek a célja,hogy el lehessen adni,vagyis a profit szerintem nem igen tud segíteni...

Lehet,hogy sokan nem értenek egyet nézeteimmel,de fölöslegesnek találom,hogy mérgezd magad...

Én a helyedben elutasítanám a gyógyszeres kezelést,már csak azért is,mert mint mondtad,nem segít...

Meg mindenki szervezete másképp reagál a különböző gyógyszerekre,egyinek hat,másoknak nem az adott gyógyszer...

Én a helyedben valami alternatív kezeléssel próbálkoznék...

2011. jan. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!