Ki hogyan élte át biszexualitást, mint nagy változást az életében?
Én először titkoltam magam előtt is. Aztán miután magamnak bevallottam, már ki mertem próbálni, hogy milyen is ez a valóságban. Ami rengeteget segített, hogy voltak barátaim, akiknek végül el mertem mondani. Ők kivétel nélkül elfogadták ezt, bár van, aki azóta is "cikiz" ezzel, meg örökös poénforrás, viszont tudunk rajta együtt is nevetni, sokkal jobb így, mint őszintétlenül.
Aztán egy ideig kavartam fiúkkal és lányokkal is. Míg végül találtam egy olyan lányt, aki szintén biszexuális, akivel ezt kölcsönösen el tudjuk fogadni egymásban, és annak ellenére, hogy mindketten biszexuálisak vagyunk, hűségesek tudunk lenni egymáshoz, talán pont az őszinteség miatt.
Aki pedig emiatt az egész miatt elítél, azt arra bíztatnám, hogy legyen ő is olyan bátor a saját problémái, gyengeségei felvállalásában, mint én, vagy akár Te, azzal, hogy ezt a kérdést feltetted :)
Te más vagy mint a többi ember :) :)
légy öngyilkos...........
kakafejü
kis gaci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!