Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szokott a babátok babanyelven...

Szokott a babátok babanyelven morogni magának?

Figyelt kérdés
Kicsim egy éves. Időnként előfordul, hogy amikor nem kap meg valamit, vagy vmi nem úgy történik, mint ő szeretné, hogy nem nekiáll hisztizni, hanem babanyelven "szitkozódik", legalábbis szerintem. Olyan erőteljesen és nagyon mondja a magáét, néha nem tudom, hogy nevessek ezen vagy kétségbe essek rajta? Elsőre különben tök vicces, csak néha tök úgy tűnik, mint egy felnőtt, amikor káromkodik.
2011. jan. 10. 10:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem ide szántam, hanem a babás témakörbe, most vettem észre, h nem oda írtam.
2011. jan. 10. 10:46
 2/4 anonim válasza:

Szia kislányom négy éves és ez teljesen normális, mikor neked nem úgy alakul valami, ahogyan azt te szeretnéd, te is szoktál "káromkodni"

Mivel írtad gyermeked egy éves, így nem beszél még teljesen.

Ez az ő kis babanyelve és hát szegény hogy káromkodjon, ha nem az ő nyelvén!? :)

Amit tehetsz! Csinálj úgy mintha értenéd és próbálj meg vele kommunikálni viccesen /jól van drágám mondjad csak a magadét, de ha nem lehet, aakor ne lehet../ ilyesmiket próbálj ki szeintem.

2011. jan. 10. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2011. jan. 10. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
majd mikor felnőtt lesz lenyúzza a bőrödet és magára húzza, ha ez megvan, akkor kapja a stihlt és szétkaszabolja a többi családot...
2011. jan. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!